Европа забрави кой я освободи от нацистите.Това обяви руският президент Владимир

...
Европа забрави кой я освободи от нацистите.Това обяви руският президент Владимир
Коментари Харесай

Путин: Европа забрави кой я освободи от нацистите

Европа не помни кой я освободи от нацистите.

Това разгласи съветският президент Владимир Путин в тирада на Червения площад по случай Деня на успеха.

" Изглежда не помниха до какво доведоха безумните искания на нацистите за международно владичество, не помниха кой победи това чудовищно тотално зло, кой се изправи като стена против родната си земя и не пожали живота си за освобождението на народите на Европа ", сподели Путин.

" A real war was waged against our motherland. " - Putin said at the parade.
— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en)

Владимир Путин сподели на съветските бойци, воюващи в Украйна, че " цялата страна се моли за тях ", до момента в който употребява речта си за Деня на успеха, с цел да отбрани съветското навлизане в Украйна.

" Днес цивилизацията още веднъж е в решаваща, повратна точка, против нас още веднъж се отприщи същинска война. Гордеем се с участниците в " специфичната военна интервенция ". Бъдещето на нашия народ зависи от вас ", сподели той.

Путин упрекна Запада в " разрушение на обичайните полезности "  и пропагандиране на " система на обир и принуждение ".

" Целта на нашите врагове и тук няма нищо ново е да реализират разпадането и унищожаването на страната ни ", сподели той.

Руският президент Владимир Путин излезе от Кремъл на Червения площад, където беше посрещнат от редици военнослужещи, събрани там за парада по случай Деня на успеха, с които се отбелязва провалянето на нацистка Германия във Втората международна война, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Денят на успеха е един от най-важните публични празници в Русия, на който хората си спомнят за големите жертви, дадени от Съветския съюз по време на Великата отечествена война от 1941-45 година, в която умират към 27 милиона души.

Тази година честванията са още по-емоционални, защото Русия скърби за хилядите бойци, починали в продължаващата към този момент близо 15 месеца война в Украйна, чийто край не наподобява да доближава. Това се случва след серия от нанесени този месец удари по територията на Русия - в това число хипотетична офанзива с дрон против самия Кремъл преди по-малко от седмица.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР